Guggul – en rensende urt som bedrer førdøyelse av fett

Guggul (Commiphora mukul) er kvae fra en busk som vokser i india og er høyt verdsatt i Ayurveda, verdens eldste helsevitenskap. Guggul er kjent for sin evne til å styrke kroppens forbrenningsmekanismer og da særlig evnen til å forbrenne fett. En rekke studier indikerer at guggul kan hjelpe til å redusere nivået av fettstoffer i blodet hvis dette er for høyt. Hvis du har mye slaggstoffer i kroppen er dette en av de mest effektive urtene til å bedre forbrenning på cellenivå og bli kvitt oppsamlede toksiner i kroppen.

Guggul reduserer et lett forhøyet nivå av kolesterol og triglyserider

guggul

Guggul (Commiphora mukul) er kvae fra en busk som vokser i india og er høyt verdsatt i Ayurveda, verdens eldste helsevitenskap. Guggul er kjent for sin evne til å styrke kroppens forbrenningsmekanismer og da særlig evnen til å forbrenne fett. En rekke studier indikerer at guggul kan hjelpe til å redusere nivået av fettstoffer i blodet hvis dette er for høyt. Hvis du har mye slaggstoffer i kroppen er dette en av de mest effektive urtene til å bedre forbrenning på cellenivå og bli kvitt oppsamlede toksiner i kroppen.

Et viktig begrep i Ayurveda er ama. Ama er et samlebegrep på ufordøyd materiale som samler seg opp i kroppen og blokkerer transportkanalene for næring og energi. Ama regnes i Ayurveda som hovedårsaken til de fleste sykdommer. Guggul brukes som en av de viktigste urtene for å redusere ama. Slaggstoffer blir ofte deponert i kroppens fettvev. I slike tilfeller vil kroppen holde ekstra godt på fettet slik at toksiner ikke slippes løs i systemet. Hvis du ønsker å gå ned i vekt kan det derfor være veldig nyttig å ta guggul for å få renset ut toksiner fra fettvevet og for å hjelpe på forbrenningen på cellenivå.

Produkter som inneholder Guggul (Commiphora mukul)

Guggul XL er et produkt der hovedingrediensen er guggul. I tillegg inneholder produktet gurkemeie og hvitløk som begge hjelper til å redusere lett forhøyet kolesterol. Produktet inneholder også Boswellia serrata som motvirker lette smerter og lette betennelsestilstander. Sist men ikke minst inneholder produktet ingefær, lang pepper og svart pepper som i Ayurveda er kjent for å bedre opptaket av andre urter og bedre fordøyelseskraften. Dette produktet er effektivt når du vil gå ned i vekt, har lette smerter i kroppen og trenger å redusere et lett forhøyet nivå av kolesterol og triglyserider. Her kan du lese mer om Guggul XL.

Lymfogard er et produkt som er godt for lymfesystemet og kjertlene i kroppen. De tre hovedurtene i produktet er guggul, Boswellia serrata og Bauhinia variegata. Dette er en urteblanding som er kjent i Ayurveda for å styrke kjertlene i kroppen. Sammen gir disse tre urtene et lymfesystem med mindre blokkeringer og bedre effekt. Dette gjør at det samler seg mindre vann i kroppen og at hudkvaliteten blir bedre. Her kan du lese mer om Lymfogard.

Let’s Move er en urteblanding som motvirker ømme og stive ledd og muskler. Guggul sammen med Boswellia serrata og gurkemeie motvirker lette smerter og lette betennelses tilstander i kroppen. I tillegg er en av ingrediensene i produktet selleri, som inneholder kalium og organisk natrium og styrker kroppens evne til å kvitte seg med avfallsstoffer. Her kan du lese mer om Let’s Move.

Guggul er en av de mest effektive urtene for å rense kroppen for avfallstoffer og styrke forbrenning på cellenivå. Det forskes mye på urten og vi vil helt sikkert se mer og mer av de gode egenskapene til urten i årene som kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *