Hvilken sinn-/kroppstype er du?

Er du en kreativ og livlig vata type, en bestemt og målrettet pitta type eller en solid og stabil kapha type? Eller er du kanskje en blandingstype?

Finn din type og lær mer om hvilken mat og livsstil som passer for deg.

I Ayurveda gir man råd om kosthold, livsstil o.s.v. i forhold til de tre styrende prinsippene i sinn og kropp: vata, pitta og kapha.

Ved å fylle ut spørreskjemaet nedenfor får du en indikasjon på hva som er din sinn-/kroppstype. Du vil få 75 spørsmål. Svarene går fra 1 til 6:

  • 1 = Stemmer ikke i det hele tatt
  • 6 = Stemmer perfekt

Når du er ferdig med testen vil du få muligheten til å laste ned den mest komplette skreddersydde oversikten som finnes på norsk over hvordan forskjellige matvarer påvirker din helse basert på din sinn-/kroppstype!

Dette gir deg en generell indikasjon på hva som dominerer i din sinn-/kroppstype. For en enda mer nøyaktig vurdering og praktisk helseveiledning kan du konsultere en ayurvedisk terapeut fra Maharishi Ayurveda. Les mer om ayurvedisk helsekonsultasjon/pulsdiagnose her.

Step 1 of 4

  • Denne testen har 3 sider, med 25 spørsmål hver. Den kommer til å ta ca. 5-15 minutter. Trykk på knappen under for å begynne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *